DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı

Haber Merkezi - Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava, yağmur, fırtına ve kar, Batman şehrinde büyük bir sele neden oldu. Kentteki Seyitler Mahallesi’nde, 7 kişilik bir aile sele kapılarak sürüklendi. 7 kişilik aileden biri babaanne 3’ü çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi. Güner ailesinin 4 ferdinin yaşamını yitirdiği olayda yeğenlerini kaybeden Zeynep Güner, dün gece yaşananları anlattı. 

YvxvbATkqU-fkjxd-F_sPg

Güner ailesinin 4 ferdinin yaşamını yitirdiği olayda yeğenlerini kaybeden Zeynep Güner, dün gece yaşanan felaket anlarını anlattı. Sel sularının gece 00.00 sıralarında geldiğini anlatan Zeynep Güner, önce büyük bir ses duyduklarını ardından elektriklerin kesildiğini söyledi. Güner, “Eşim kapıyı açınca sel suları evimize doldu. Bebeğimi aldım eşim, diğer çocukları alarak zor attık dışarı kendimizi. Allah kurtardı bizi. Bir kızım dama çıktı çocukları ona uzatarak kurtardık.” diyerek yaşadığı felaket anlarını anlattı.

7uVb9pvJ7k-OMewXe0fKyA

Kendisinin ve eşinin mahsur kaldığını ifade eden Güler, "Kız kardeşimin üç çocuğu ve kaynanası vefat etti. Komşular bizi kurtardı.” dedi.

4SKR_ndtuE6xSENNusFUUQ

Editör: Deniz Ali Tatar