Haber Merkezi - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Balıkesir'de gerçekleştirilen Kafes-34 operasyonunda, elebaşılığını Gökhan Kuş'un üstlendiği organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Aralarında örgüt elebaşının da yer aldığı 13 şüphelinin yakalandığını bildiren Bakan Yerlikaya, operasyonlar çerçevesinde 6 ruhsatsız tabanca ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddeye el konulduğunu kaydetti.

GÜNCELLEME - 4 - Muğla'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor GÜNCELLEME - 4 - Muğla'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

Öte yandan, söz konusu çalışmalar, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirildi. 

Bakan Yerlikaya, elebaşılığını Gökhan Kuş'un yaptığı organize suç örgütünün yağma, tahsilatçılık ve tefecilik yaparak haksız menfaat elde ettikleri, korkutma ve haraç alma amaçlı olarak ikamet kurşunlama olayını gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

Editör: Haber Merkezi