Genel

Bakan Özhaseki, Kahramanmaraş'taki depremzede şehit ailesini ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Müslüm Özdemir'in ailesini , depremzede olmaları nedeniyle yaptırılan yeni evlerinde ziyaret etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Müslüm Özdemir'in ailesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ta yaşayan depremzede ailesi için yaptırılan yeni eve giden Özhaseki, ziyaretteki konuşmasında, depremin ardından yapılan çalışmaları bir kere daha yerinde görmek ve gelinen noktayı değerlendirmek adına Kahramanmaraş'a geldiklerini kaydetti.

Öte yandan, şehidin ailesine, yeni evlerini 1 ayda yapıp verme sözünde bulunduklarını anımsatan Özhaseki, bugün de sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı. 

Ayrıca, Bakan Özhaseki, şehit ailesinin yaşadığı mahallede 100'den fazla köy evi inşaatına başladıklarını, bir kısmının kaba inşaatının bittiğini, bir kısmının ise bitmek üzere olduğunu vurgulayarak, konutların tamamını 6-8 ay içerisinde teslim etmeyi hedeflediklerine dikkat çekti. 

Bakan Özhaseki'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Güle güle, ağız tadıyla otursunlar. Yaptığımız hiçbir çalışma, şehidimizin, yavrumuzun dökülen kanının bir damla karşılığı bile olamaz, bunun farkındayız. Onlar vatan için şehit düştüler, bu milletin evladı oldular. Biz de ailelerimizi yalnız bırakmamak, unutulmadıklarını hissettirmek için buradayız."