İstanbul Kadıköy'de bir ambulansın önünün iki kişi tarafından kesilmesine tepki gösteren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde" ifadelerini kulladı. 

Öte yandan, Kadıköy Bostancı'da meydana geldiği belirtilen olay, vatandaşların tepki göstermesine yol açtı. Motosiklette kasksız yolculuk yapan iki kişi, bir ambulansın yolunu keserek içinde hasta olmadığını ileri sürdü. 

Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Bakan Koca da sosyal medya paylaşımı yaptı. Koca'nın paylaşımında şunlar kaydedildi: 

"İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde." 

Niğde Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşlara ücretsiz hizmeti veriyor Niğde Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşlara ücretsiz hizmeti veriyor

Editör: Esin Özdemir