Sivas'ta, 'Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı'nın Kadınları Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı'nda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'de iş hayatında en önemli problemlerden biri olduğunu dile getirdiği kayıt dışılığa dikkati çekti. Bakan Işıkhan "Çalışma hayatında kayıt dışılık en büyük problemlerimizden birisi. Kayıt dışılık özellikle kadınların sosyal güvenliğini ve geleceğini tehdit etmektedir. Bu projeyle, bu tür problemlerin de önüne geçmiş olacağız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı'nın Kadınları Yüzyılın Kadın İstihdamı İş-Pozitif Tanıtım Programı"nda konuştu.

Bakan Vedat Işıkhan programda yaptığı konuşmada, özellikle kadın ve genç istihdamının artırılmasına yönelik çalışmalar yürütüldüğünü kaydederek şunları söyledi:

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi'nin kapanışında konuştu: Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi'nin kapanışında konuştu:

"Bu sebeple kayıtlı istihdam oranlarını yukarı taşıyacak ve nitelikli iş gücünü yetiştirecek yapısal çözümler başta olmak üzere bu sürece katkı sağlayacak her türlü proje ve programı hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Özellikle kadın istihdamı, istihdam politikalarımızın önemli bir bölümünü teşkil ediyor" 

Editör: Ziya Burak Erol