Güncel

Bakan Işıkhan: Bu şehrin kaosla anıldığı günlere dönmesine izin vermeyeceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Terörle ve teröre destek veren oluşumlara karşı siz sahada biz kurumlarımızda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu şehrin; terörle, kaosla anıldığı günlere geri dönmesine asla izin vermeyeceğiz. Bunu sizlerle birlikte başaracağız” dedi.

Abone Ol

AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

‘Bu şehrin terörle, kaosla anıldığı günlere geri dönmesine asla izin vermeyeceğiz’

Bakan Işıkhan, hem yerel hizmetlerde hem de genel hizmetlerde devlet millet birliğini daha da kuvvetlendirecek gereken her türlü çabayı göstermelesi gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Mahalle temsilcilerimizden ana kademe yönetimlerimize kadar teşkilatımızın tüm birimlerinin, görev bilinciyle, canla başla, gece gündüz demeden gösterdiği gayret bizlere de ilham oluyor, bizleri de şevklendiriyor. Bir taraftan işçisinden işverenine, gencinden yaşlısına, emeklisinden çiftçisine tüm vatandaşlarımızın sorunlarına hep birlikte çözüm ararken bir taraftan da birlik ve beraberlik şuurumuzu pekiştirecek yeni gönül köprüleri kurduk. Bu köprülerle Diyarbakır’ın çalışma hayatını, ekonomisini, sosyal hayatını daha da geliştirmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ben Mardin’in bağrından kopup gelmiş bir kardeşinizim, hemşehrinizim. Bizleri yetiştiren bu topraklara vefa borcumuz var. Bunu hiçbir zaman unutmadık, Allah’ın izniyle unutmayacağız da. Çünkü biz, bizi bugünlere getiren o değerli hasletleri; kadirşinaslığı, samimiyeti yine bu topraklardan öğrendik. Diyarbakır bu coğrafyanın garantisidir. Diyarbakır, AK Parti hizmet anlayışı sayesinde artık terörün değil huzurun merkezi haline gelmiştir. Siz değerli kardeşlerimden ricam şudur ki, bu şehrin teröre ve teröriste teslim edilemeyecek kadar kıymetli olduğuna inanan Ak Kadrolar olarak bunu bölgedeki tüm kardeşlerimize yorulmadan anlatmaya devam etmenizdir. Terörle ve teröre destek veren oluşumlara karşı siz sahada biz kurumlarımızda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu şehrin; terörle, kaosla anıldığı günlere geri dönmesine asla izin vermeyeceğiz. Bunu sizlerle birlikte başaracağız.”