Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir. Türkiye asla hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Hainlerin oyunlarını bozmaya, heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bakan Güler, 5 kişinin şehit olduğu, 19 kişinin de yaralandığı TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Orta Doğu'da akan kan durdurulmadıkça, gelecek için ne adaletten ne barıştan ne de kalkınmadan söz edilebilir" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Orta Doğu'da akan kan durdurulmadıkça, gelecek için ne adaletten ne barıştan ne de kalkınmadan söz edilebilir"

Tesisin hedef alınmasının tesadüf olmadığını belirten Güler, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye asla hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Hainlerin oyunlarını bozmaya, heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz. Maşa olan terör örgütlerinin gayelerini iyi biliyoruz. 29'u Irak, 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Hiçbir hain terör örgütü mensubu kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır."

Editör: Esin Özdemir