Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (ADEX 2024) katılmak için Bakü’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Vügar Mustafayev ve  Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (ADEX 2024) katılmak için Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de bulunan Bakan Güler, Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Vügar Mustafayev ve Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile görüşme gerçekleştirdi.

Söz konusu görüşmelerde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’nun da yer aldığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

“Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (ADEX 2024) için Bakü’de bulunan Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Sanayii Bakanı Vügar Mustafayev ve Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile  heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu da yer aldı.”

İsrail'in Lübnan saldırılarında ölü sayısı 492'ye çıktı İsrail'in Lübnan saldırılarında ölü sayısı 492'ye çıktı

Editör: Esin Özdemir