Güncel

Bakan Göktaş'tan Arnavutköy'deki cinayete ilişkin açıklama: Sonuna kadar takipçisi olacağız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık olarak Serpil Gül cinayetine ilişkin davanın takipçisi olacaklarını bildirdi.

Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Arnavutköy'de boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Serpil Gül cinayetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bakanlık olarak davaya müdahil olarak vicdansız katilin en ağır cezayı alması için sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadesini kullandı.

Bakan Göktaş, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Serpil Gül için yazılı açıklama yaptı.

Davaya mühadil olacaklarını belirten Göktaş, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında, şunları kaydetti:

"Arnavutköy’de bir kadının sokak ortasında canice katledilmesi ciğerimizi yaktı. Her fırsatta dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Şiddetin kendisiyle birlikte, şiddeti doğuran sebepleri ortadan kaldırana kadar amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesinin acısını yüreğimin en derininde paylaşıyorum. Bakanlık olarak davaya müdahil olarak vicdansız katilin en ağır cezayı alması için sonuna kadar takipçisi olacağız!"