Genel

Bahçeli'den Karagümrük Spor Kulübü'nün stadyum projesine destek!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Karagümrük Spor Kulübü'nün stadyum projesini destekleyeceğini açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Karagümrük Spor Kulübü'nün stadyum projesini destekleyeceğini duyurdu. 

Karagümrük’ün stadyum hakkındaki paylaşımını alıntılayan Özdemir,“Makam odasında Karagümrük Spor Kulübü’nün logo ve plaketine güzide bir yer veren liderimiz, Karagümrük Spor Kulübünün haklı talebi ve beklentisi olan stadyum projesine her türlü desteği vermeye hazırdır” dedi. 

Ne olmuştu?

26 Şubat’ta oynanan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi siyah beyazlı taraftarlar, "Hükümet istifa" diye slogan atmıştı. Buna tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını bildirmişti.  MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise "Deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık ve yeni kaos oyunlarına alet olma hali Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. Bende Beşiktaş JK üyeliğinden an itibariyle çekiliyorum" diyerek istifaları duyurmuştu.

Bahçeli, istifasından sonraki ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'nda, "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim” diye belirtti.