Bursa'da "Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında" konseri verildi Bursa'da "Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında" konseri verildi

Haber Merkezi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava tahminleri yapıldı. Geçtiğimiz hafta itibariyle batıda etkisini gösteren bahar havasının, yerini yeniden soğuk havaya bırakacğı belirtildi. Buna göre ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı belirtiliyor. Marmara'nın güney ve doğusu, (Eskişehir hariç) İç Anadolu, Batı ve (Ordu hariç) Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Adana'nın batı, Mersin'in doğu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği düşünülüyor. Doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmadığı belirtiliyor.

Yağmur-2


Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 4-5 derece azalacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği düşünülüyor. İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya'da hava bulutlu ilek, yağış ise zayıf. Ankara'da öğle saatlerinde yağmur geçişi olacak. İstanbul ve Ankara 13, İzmir 16, Bursa 14, Antalya 19 derece. Pazartesi günü de biraz bulutlu başlayacak. Marmara'da ise pazar hava çoğu yerde bulutlu, güneş az, yağış da hafif. Sıicaklık 12-13 dereceye inecek. İstanbul'da Pazartesi daha güneşli bir hava olacağı tahmin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi