Dünya

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı: "Önemsiz bir paradan çok daha fazlasını isteyeceğim"

Netflix'te anında popüler olan Baby Reindeer dizisinin 'gerçek Martha'sı Fiona Harvey, YouTube'da yayınlanan ve Piers Morgan’ın sunduğu programdan 250 sterlin aldığını söylemişti. Dizi ekibine de tazminat davası açacak olan Harvey, "250 sterlinlik önemsiz bir paradan çok daha fazlasını isteyeceğim" dedi.

Abone Ol

Netflix'te yayınlanan ilgi gören 'Baby Reindeer' dizisinde taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, açıklamnalarına devam ediyor. İddialı açıklamalar yaptığı Piers Morgan’ın programından 250 sterlinlik (yaklaşık 10 bin TL) bir ödeme aldığını söyleyen Harvey,  YouTube'da yayınlanan 'Uncensored' programına konuk olmuştu.

Komedyen Richard Gadd'ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünü üstlendiği dizide iddiaların tümünü reddeden Harvey, Gadd'ı hiçbir zaman taciz veya takip etmediğini söyledi. Harvey yalnızca, 41 bin e-posta ve çok sayıda tweet gönderdiği iddialarını da yalanladı. Harvey, olayın postayla gönderilen on mesaj ve bir mektuptan ibaret olduğunu belirtti.

Gadd ve Netflix'e karşı 'yasal işlem başlatacağını' söyleyen Harvey, komedyene de "Beni yalnız bırak lütfen. Yakamdan düş, düzgün bir iş bul. Yaptığın şeyden dolayı dehşete düştüm"  dedi. Dizide resmedildiği gibi hiçbir zaman hakkında mahkumiyet kararı çıkartılmadığını da iddia eden Harvey,"İzlemedim. Mahkeme sahnesini, hapis cezalarını ve buna benzer şeyleri duydum… Hiçbirini izlemedim. İzlesem sanırım hasta olurum. Hayatımın yeterince büyük bir kısmını ele geçirdi. Bunu oldukça müstehcen, korkunç ve kadın düşmanı buluyorum" dedi.