Trend Haberler

Ayrıldılar: Oyuncu Devrim Özkan ve Futbolcu Lucas Torreira ilişkisi bitti

Şu sıralar "Ne Gemiler Yaktım" dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Devrim Özkan, uzun süredir Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile ilişki yaşıyordu. Son gelişmeye göre Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bıraktılar ve ayrıldı. Ayrıca ikili, birlikte olan fotoğraflarını da sildiler.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bu ara Deniz Baysal, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil ile başrollerini paylaştığı "Ne Gemiler Yaktım" dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Devrim Özkan, bir süredir Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile ilişki yaşıyordu. Yaz aylarında Amerika'da tatil yapan ikili, önceki söulentileri doğrulamış ve dolu dizgin aşk yaşamıştı. Tatilin ardından magazin muhabirlerinin sorularına "Her şey göründüğü gibi" cevabını veren Özkan ve Torreira, sosyal medyada bolca beraber paylaşımlar yapmışlardı.

En son ikili, yılbaşını da birlikte geçirmiş vegünler önce Ege'de küçük bir tatil yapmıştı. Yaşanan yeni gelişmeye göre, Devrim Özkan ile Lucas Torreira'nın birlikteliği sona erdi. Birbirlerini sosyal medya takipten çıkaran ikili, birlikte olan fotoğrafları da hesaplarından sildiler. İkilinin neden ayrıldıkları ise henüz belli değil.,