Kültür-Sanat

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’ndan ücretsiz konser

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, sonbaharı Bilkent Odeon’da gerçekleştireceği pop, caz ve klasik müziğin güçlü sesi Barbaros ve Cecilia Krull konseri ile karşılıyor.

Abone Ol

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, “Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler” temasıyla 14 Eylül Cumartesi günü Bilkent Odeon’da Senfonik Sonbahar Konseri düzenliyor. Konserde pop, caz ve klasik müziğin güçlü seslerinden Barbaros ve konuk sanatçı Cecilia Krull sahne alacak. Birbirinden değerli 30 müzisyenden oluşan orkestranın eşlik edeceği konserde Barbaros, dünya müzikallerinden unutulmaz Türk pop şarkılarına kadar geniş bir repertuvarı senfonik düzenlemelerle seslendirecek. Barbaros 2020 yılından bu yana çıkardığı “Derbeder”, “Evelallah”, “Takmamak Lazım” şarkıları ve Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Yaşar ile seslendirdiği “Var Mı?” ve “Sorma Boşver” ile dinleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Sanatçı konserlerinde Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca’dan oluşan geniş bir repertuvar sunacak.

Avrupa, Latin Amerika ve Ortadoğu’da verdiği konserlerin yanı sıra prestijli festivallerde sergilediği performanslarla da tanınan Krull da bu özel gecede izleyicilere müzik ziyafeti sunacak. Konuk sanatçı Krull, caz, pop, groove ve soul gibi farklı müzik tarzlarındaki şarkılarıyla özellikle son yıllarda ülkemizde de izlenme rekorları kıran popüler dizi La Casa De Papel’in jenerik şarkısı “My Life is Going On” ile tüm dünyada bir milyarın üzerinde dinlenen bir sanatçı.

Farklı türler ve dillerdeki repertuvarının yanı sıra çeşitli müzikallerde oynadığı başrollerle de tanınan Türkiye’nin en başarılı seslerinden Barbaros ile Krull’un sahne alacağı konser ücretsiz olacak. Konser 14 Eylül Cumartesi günü Bilkent Odeon'da saat 20.00’de başlayacak.