Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Birliğimize, bütünlüğümüze, gelişmemize, ilerlememize yönelik hiçbir saldırı bizi yolumuzdan döndüremez. Cumhuriyetimiz, milletimizin alın ve akıl teriyle ilelebet payidar kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'in her türlü güçlüğe rağmen ay yıldızlı bayrağı yere düşürmeyenlerin destanı olduğunu belirten Baran, "Cumhuriyetimiz, milletimizin alın ve akıl teriyle ilelebet payidar kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. 

ATO Başkanı Baran'ın mesajı şöyle:

Balıkesir'de anne adayları doğuma gebe okulundaki eğitimlerle hazırlanıyor Balıkesir'de anne adayları doğuma gebe okulundaki eğitimlerle hazırlanıyor

"Her türlü yokluk ve zorluk karşısında, birlik ve bütünlüğümüze kasteden terör karşısında, istiklal ve istikbaline sahip çıkan, tüm dünyaya ilham kaynağı olan ecdadımızın emanetini, birlik ve beraberlik içinde hep daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Ankara Ticaret Odası olarak, cephelerde kahramanlık destanı yazarak kazandığımız zaferin eseri Cumhuriyetimizin temellerini, ekonomik cephedeki zaferlerimizle, geliştiriyor, güçlendiriyoruz. Cumhuriyet, her türlü güçlüğe rağmen ay yıldızlı bayrağımızı yere düşürmeyenlerin destanıdır. Elini, emeğini bir an olsun esirgemeden çalışarak, üreterek katma değer sağlayanlara, sanatçısından, sporcusuna, çiftçisinden, tüccarına, sanayicisinden bilim adamına, girişimcisinden evinde çalışan Türk kadınlarına, bu milletin evlatları olarak bayrağımızı, hep daha yukarılara taşıyacağız. Bu önemli günde, Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimiz, milletimizin alın ve akıl teriyle ilelebet payidar kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Editör: Esin Özdemir