Spor

Atletico Madrid, 5 maçlık kazanç serisi yaptı

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de kadrosunda yer aldığı Atletico Madrid, İspanya 1. Futbol Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında Alaves'i ağırladı. Atletico Madrid, Alaves'i maç sonunda 2-1 mağlup etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - İspanya La Liga'nın 11. haftasında, Atletico Madrid ile Alaves karşılaşması yaşandı. Metropolitano Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Atletico Madrid, 2-1 skorla kazandı. Atletico Madrid bu galibiyetle beraber, bu sezon kendi sahasında oynadığı beşinci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak seri yaptı.

Atletico Madrid'in galibiyet golleri ise, 26. dakikada Rodrigo Riquelme ve 45+1'nci dakikada Alvaro Morata'dan geldi. Alaves'in tek golü 90+6'ncı dakikada Ander Guevara'dan geldi. Madrid'de milli oyuncu Çağlar Söyüncü karşılaşmada süre almadı. Böylece Atletico Madrid, puanını 25'e yükselterek zirvesini sürdürdü. Alaves ise fikstürde 5 puanda kalırken, 7 maçtır galibiyet alamadı. Önümüzdeki maç haftasında Atletico Madrid, Las Palmas deplasmanına gidecek. Alaves ise sahasında Almeria'yı ağırlayacak.