Güncel

Atatürk filmi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarıyla birlikte Atatürk filminin de yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Disney Plus platformunda gösterimi planlanan film alınan kararla önce televizyonda sonra sinema salonlarında gösterilecek. Peki, başrolünde Aras Bulut İğnemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı Atatürk filmi saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Abone Ol

Haber Merkezi - Atatürk filmi bu akşam ilk kez izleyici ile buluşacak. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini, Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği filminin oyuncu kadrosunda pek çok ünlü isim yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı yer ile saati merak ediliyor. Peki Atatürk fili ne zaman ve nerede yayınlanacak? İşte Atatürk filmi oyuncuları...

Atatürk filmi Cumhuriyet'in 100.yılında 29 Ekim tarihinde saat 21.00'de FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Televizyonda yayınlanacak olan Atatürk filmi TV’ye özel yayını sonrasında ise iki film olarak 3 Kasım’da ve 5 Ocak’ta vizyona girecek. Atatürk filmin oyuncu kadrosunda pek çok isim yer alıyor. İşte Atatürk filminde oynayan oyuncular; Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç.