Politika

Atama sonrası Murat Kurum'dan ilk açıklama: Çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı olan eski bakan Murat Kurum, Mehmet Özhaseki'nin yerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atandı.

Kurum'dan Erdoğan'a teşekkür 

Murat Kurum'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır. Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Rabbim üstlendiğimiz bu kutlu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin."