Kültür-Sanat

Ata Demirer, 3 yıl sonra sahnelere dönüyor

Son olarak "Bursa Bülbülü" filmini izleyiciyle buluşturan ünlü komedyen Ata Demirer, 3 yıl aranın ardından "Ata Demirer Gazinosu" adlı gösterisini seyirciye sunacak. İlk sahne, 16 Şubat'ta Zorlu PSM'de yapılacak.

Abone Ol

Haber Merkezi - Pandemi nedeniyle verdiği aranın ardından 3 yıldır sahnelerde olmayan Ata Demirer, yeniden sahnelerde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Demirer'in hem espirileriyle güldürdüğü hem de bir müzik ziyafeti sunduğu "Ata Demirer Gazinosu", 3 yıllık aranın ardından dönüyor.

Türk sanat müziğinden operaya, türküden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve stand up gösterisiyle sahneye çıkacak Demirer'e, müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik ediyor. Ata Demirer, daha önce de "Tek Kişilik Dev Kadro 1" ve "Tek Kişilik Dev Kadro 2" adlı stand up gösterisiyle 16 yıla yakın seyirci karşısına çıkmıştı. "Ata Demirer Gazinosu"nun ilk sahnesi, 16 Şubat'ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Daha sonra 22 Şubat ve 15 Mart'ta Zorlu PSM'de, 20 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 1 Nisan'da Zorlu PSM'de, 22 ve 23 Mart'ta ise Ankara Congresium'da sahneler devam edecek.