Politika

Asu Kaya: Toplumun tüm kesimlerini gözeten bir yaklaşımda olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, "Toplumun tüm kesimlerini cinsiyet ayırt etmeksizin dinleyen, onun mağduriyetiyle hemhal olan, onu gözeten bir yaklaşımda olacağız" dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Pursaklar’da CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, "Toplumun tüm kesimlerini cinsiyet ayırt etmeksizin dinleyen, onun mağduriyetiyle hemhal olan, onu gözeten bir yaklaşımda olacağız" diyen Kaya, "İktidarımızın anahtarı da bu olacak. İşte bu iktidarın anahtarlarından biri de CHP'li kadınların elinde" ifadelerini kullandı.

CHP'li Kaya’nın pazar yeri ziyaretinde bir vatandaş, 34 yaşındaki oğlunu geçim sıkıntısından dolayı evlendiremediğini belirterek, "20 yıldır AK Partiliyim. Şu anda değilim. Duyun bunu. Oğlum işsiz, eşsiz, evsiz. Ben soğan almışım karnımı doyurmuşum, oğlum mutlu olmadıktan sonra bana zehir olsun" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Ankara’da ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Akyurt’un ardından Pursaklar’ı da ziyaret eden Kaya, önce CHP İlçe Başkanlığı’na gitti. 

Değişim rüzgarlarına dikkat çeken Kaya, şunları kaydetti:

"Adaylık açıklamamdan sonra en dezavantajlı bölgelerde saha çalışması yapacağımızı esas politikamızı da saha çalışmasının üzerine kurgulayacağımızı, yapılandıracağımızı ifade etmiştim. Ve bu bağlamda burada çok ilginç bir diyalog gelişmişti. Pursaklar İlçe Kadın Kolları Başkanımız demişti ki benim orası çok zor demişti. Rozetinize, bu güzel örtünüze neler neler söylendiğini hepimizle paylaşmıştınız. Şimdi bunları tekrar paylaşmayacağım. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Parti genel merkezimizin Türkiye'de, tüm Türkiye'de o değişim rüzgarıyla birlikte kazandığı başarı elbette ki ilçe örgütlerimizin, il örgütlerimizin, tüm kademe yöneticilerimizin, gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın katkılarıyla oldu."