Genel

Astrolog Michaela Astro, burçların geleceği hakkında yorum yaptı

Ünlülerin astrologu olarak bilinen Michaela Astro, gezegenler üzerinden burçların geleceği hakkında yorum yaptı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Ünlü astrolog Michaela Astro, burçların geçeceği hakkında yorumlarda bulundu. Astro'nun yorumları şu şekilde:

Satürn; 2026 Mart ayında Koç burcuna geçiyor. Gelirmi askeri yeni bir düzen? Yeni sınırlamalar yeni sorumluluklar? Saturn Koç burcunda askeri bir disipline ışık tutar. Dizginlenmemiz gereken, elimizdeki gücü nasıl kullanmamız gerektiğini öğreneceğimiz zamanlardır. Umarım döve döve öğretmez yine namı değer eli sopalı zamanın yöneticisi Saturn.
Bir diğer yandan Neptün de 2025 Nisan ayında Koç burcuna geçiyor. Ve o tam 2039 yılının Mart ayına kadar bu burçta kalacak. Yine ışıklar Koç kuşağının öncü, atak, lider, sabırsız, sportif, askeri, polisiye, savaşan ve çatışan doğasının üstünde parlıyor gördüğünüz gibi. Savaşların kızıştığı bugünlerden sonra  tutulmalar Koç-Terazi aksında olayları başlatmışken, 2025te  Koç doğası iyice ayyuka çıkıyor.

Neptün'ün sisli puslu soyut ruhani yapısı Koç kuşağına geçince Dünyada belli belirsiz olaylar yaşanabilir askeri ve güç anlamında. Pek tabiki Neptünün ruhani doğasına uygun yeni liderler de ortaya çıkabilir bu süreçte ( ruhani liderler ). Manevi olarak içimizdeki gücün uyanacağı, bireysel olarak da kendi sınırlarımızı çizmeyi öğreneceğimiz bir süreçtir bu.

Uranüs 2025 Ağustos Ayında İkizler Burcuna geçiyor. Teknolojide ulaşımda iletişimde oldukça yenilikler görebileceğimiz zamanlara işaret ediyor gökyüzü.. Bazı olaylar istemediğimiz şekilde hızlanabilir bu süreçte. Unutmayın her şeyin iki tarafı vardır. Bazı hızlı gelişmeler bizi ileriye taşıyorken bazı olayların hızlanması da bizi yoracaktır şüphesiz.

Plüton ise 2024ün 20 Kasımında Kova burcunda uzuuuuun ve kalıcı yolculuğuna başlayacak. Taa 2043 e kadar. Kova burcu kollektifi toplumu biz olmayı temsil eder. Pluton ise dönüşmeyi.. Krizleri.  Demekki önümüzdeki süreçte askeri ve toplumsal olarak yenileneceğimiz dönüşeceğimiz zamanlardan geçeceğiz. Bireysel hayatlarımızda, sorumluluk almak, gücümüzü elimize almak, o gücü doğru kullanmak, tembellik etmemek, çalışkan olmak gibi erdemler edinme sürecindeyiz. 

Uzun lafın kısası savaşlar olur mu? Koç doğasında tabiki olur. Ateş elementi ennihayetinde.  Peki biz bunu nasıl aşarız? İşte bütün mesele bu! çocuk gibi kavga etmeyi bırakıp gücümüzü ve öncülüğümüzü dünyaya yenilik getirmek için kullanmaya başladığımızda...