Spor

Arda Turan: Dolu bir stadyumda güzel futbol oynamak istiyoruz

İkas Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, önümüzdeki hafta oynanması planlanan Trabzonspor müsabakasını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini vurguladı.

Abone Ol

İkas Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Süper Lig'in 4'üncü haftasında İstanbul'da oynanması planan Trabzonspor karşılaşmasında tribünlerin dolu olmasını isteyerek, taraftara çağrıda bulundu.

Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Arda Turan, Net Global Sivasspor galibiyetini değerlendirdi. Önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor müsabakasını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini vurgulayan Turan, Trabzonspor'un Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu belirtti.

Öte yandan, "İşimizin zorluğunu biliyoruz" diyen Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Trabzonspor'a gerekli saygıyı gösterip kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Başlarında çok sevdiğim büyüğüm, bizde emeği olan sevgili Abdullah Avcı hocam var. Onunla karşılaşmak da benim için gurur verici olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi halimizle oynamaya çalışacağız. Bütün gençleri, çocukları, kadınları, Trabzonspor maçına bekliyorum. Dolu bir stadyumda güzel futbol oynamak istiyoruz."