Gençlik ve Spor Bakanı Bak, UTMB Dünya Serisi Tanıtım Toplantısı'nda konuştu: Gençlik ve Spor Bakanı Bak, UTMB Dünya Serisi Tanıtım Toplantısı'nda konuştu:

Euro 2024’te çıktığı ilk maçta harika performansını mükemmel bir golle süsleyen Real Madrid'in yıldızı Milli gururumuz Arda Güler'i izleyen kulüpler arasına Arsenal ve Liverpool da katıldı.

Real Madrid’in dokunulmazı

 Real Madrid'in, yıldız futbolcumuz Arda Güler’i dokunulmaz olarak görmesine rağmen 19 yaşındaki oyuncuya büyük ilgi gösteriliyor.

Arsenal ve Liverpool'un yanı sıra Manchester City, Bayern Münih, Paris Saint-Germain ve AC Milan'dan da gözlemciler son maçta hazır bulunurken, Premier Lig kulüplerinin yakın zamanda Güler'in durumu hakkında bilgi almak için girişimde bulunacakları öğrenildi.

Büyük kulüpler pusuda

Premier Lig kulüpleri özellikle gelecek sezon Bellingham, Vinicius Junior, Endrick, Eduardo Camavinga ve yeni transfer Mbappe gibi bir çok yıldızla forma savaşı verecek olan Arda Güler’i ikna etmek için oldukça istekli davracanak.

Güler, geçen sezon beklediği süreyi almakta zorlanmıştı.  Milli yıldızımızın şampiyona sonrası bu teklifleri nasıl değerlendireceği merak konusu olacak.

Editör: Hakan Şahin