Spor

Arda Güler, Real Madrid'in en sevilen ismi oldu

Yaklaşık 1 yıldır Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, kulüpteki ilk sezonunu tamamlamasının ardından soyunma odasının en sevilen isimlerinden biri oldu. Güler'e takım arkadaşlarının, adeta küçük bir kardeş gibi davrandıkları belirtildi.

Abone Ol

Yaklaşık 1 yıldır Real Madrid'de forma giyerek mücade eden milli futbolcu Arda Güler, İspanya'da adından söz ettiriyor.  İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Arda Güler, Arda Güler, Real Madrid kadrosunun en sevilen futbolcularından biri haline geldi. Real Madrid oyuncularının Güler'e büyük bir hayranlık duyduğu ve takım üyelerinin Güler'e olağanüstü bir yeteneğe sahip küçük bir kardeş gibi davrandıkları belirtiliyor. 

Şampiyonlar Ligi kutlamalarında teknik direktör Carlo Ancelotti'nin mikrofonu Arda Güler'e vermesi ve Arda'nın "Merhaba Madridliler! Biz büyük bir aileyiz, her şey için teşekkürler" ifadesini kullanmasının ardından yaşanan görüntüler, Arda'nın takım içinde ne kadar sevildiğini gösteren bir gelişme olarak belirtildi. Sezon boyu sakatlıklarla mücadele eden Arda Güler, sezonun son bölümünde bulduğu forma şanslarını iyi değerlendirmiş bu sezon 6 gol atmıştı.