Spor

22. Uluslararası Yüzme Şampiyonası Heybeliada etabında

Quick Sigorta ve Quick Finans’ın sponsorluğunda düzenlenen 22. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası, 7-8 Eylül tarihlerinde Heybeliada'da 550 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek.

Abone Ol

Quick Sigorta ve Quick Finans, 7-8 Eylül tarihlerinde Heybeliada’da düzenlenecek 22. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası’nın yeni etabında sponsor olarak yer alacak. Organizasyon, Heybeliada Su Sporları Kulübü'nde gerçekleştirilecek ve su sporları tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatacak.  

Cumartesi sabahı 08.30’da başlayacak ilk yarışta sporcular, Kaşık Adası etrafında yüzerek Heybeliada Su Sporları Kulübü’nde finiş yapacaklar. Quick Sigorta, erkekler 5K ve 4X400m bayrak yarışı kategorilerinde, Quick Finans ise kadınlar 4X400m bayrak yarışı kategorisinde sponsor olarak destek verecek.  

Toplamda 550 yerli ve yabancı sporcunun katılacağı şampiyona, büyük bir rekabete sahne olacak. Quick Sigorta ve Quick Finans, alanda kuracakları stantlar aracılığıyla hem sporcular hem de izleyicilerle buluşacak, ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulacaklar.