Dünya

Apple, PlayStation 5 kullanıcılarına 6 aylık ücretsiz müzik aboneliği verecek

Apple ve Sony, PlayStation 5 kullanıcılarına özel bir anlaşma yaparak, yeni bir hizmet sunuyor. Böylece PS5 sahiplerine 6 ay süreyle ücretsiz Apple Music aboneliği verilecek. Kampanya, 15 Kasım 2024 tarihine kadar sürecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Apple ve Sony, PlayStation 5 sahiplerine özel yeni bir avantaj sunuyor. Böylece PS5 üyeleri, altı aya kadar ücretsiz Apple Music aboneliği alacaklar. İki şirket arasında bu konuda bir anlaşma yapıldı.

PlayStation 5'e sahip olan yeni kullanıcılar, altı aylık ücretsiz Apple Music aboneliğine ücretsiz sahip olacaklar. Ücretsiz 6 aylık aboneliğini başlatmak isteyen kullanıcılar Apple kimlikleriyle PlayStation 5 üzerinden Apple Müsic uygulamasına giriş yaparak tekliften yararlanabilecek.

Kamanya bugün itibarıyla başlatıldı ve 15 Kasım 2024'e kadar devam edecek. Ayrıca kullanıcıların bu fırsattan yalnızca PlayStation 5 konsolunun içerisinden yararlanabileceği, fakat aboneliği gerçekleştirdikten sonra Apple Music uygulamasını destekleyen her cihazdan şarkı dinlenebileceği kaydedildi.