Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, evinde Trabzonspor'u ağırladı. Karşılaşmada 1-1 berabere kalan takımlardan Antalyaspor'da 68. dakikada golü, İsrailli sağ bek Sagiv Jehezkel atmıştı. Ancak Jehezkel'İn, golün ardından yaptığı sevinç nedeniyle kadro dışı kaldığı açıklandı. Açıklamaya göre, Jehezkel'in sol bileğinde yer alan sargıda "100 days 07.10" yazıyor ve bu savaşın başladığı tarih ve 100. gününde olduğuna işaretti.

Sagiv Jehezkell

Bakan Güler: Kıbrıs’ta meşru çıkarlarımızı koruyacağız Bakan Güler: Kıbrıs’ta meşru çıkarlarımızı koruyacağız

Kadro dışı kalan Jehezkel hakkında, Antalyaspor şu açıklamaları yaptı: “Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir.”

Y Rz4K L Mm V0 Wx3Mn4 J H Hng

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise, "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi