Spor

Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk oluyor. 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak şampiyonluk yolunda namağlup ilerleyen sarı-kırmızılı ekip 8 puanla 14. sırada yer alan Antalyaspor karşısında yer alacak. Peki Antalyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone Ol

Galatasaray, Antalyaspor ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Son 12 deplasman maçından galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bu maçı da kazanması halinde Süper Lig'de yeni bir rekorun sahibi olmayı başaracak. Peki, Galatasaray-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Antalyaspor Galatasaray maçı muhtemel 11'ler..

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Corendon Airlines Park'ta oynanacak Antalyaspor - Galatasaray maçı, 19 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

Antalyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Antalyaspor - Galatasaray maçı, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Antalyaspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'i:

Antalyaspor: Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson, Güray Vural, Kaluzinski, Soner Dikmen, Townsend, Safuri, Larsson, Gaich

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim Bardakçı, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus Akgün, Mertens, Icardi