Eyüpsporlu futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş maçında galibiyet istiyor: Eyüpsporlu futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş maçında galibiyet istiyor:

AHMET ERTÜM - Tesis fukarası olmaktan yakınan eski atletler, gençlere yer açmak için ve sahipsizliklerine çare bulunması için Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a dertlerini sıraladı.
Doğru dürüst çalışacak tesislerin olmamasından yakınan ve başını Mehmet Yurdadön ile Veli Ballı’nın çektiği eski atletler, sıkıntılarına çare bulunması için Başkan Mansur Yavaş’a dertlerini sıralarken, sahipsizliklerine çare bulunmasını istedi.
ÜVEY EVLAT MUAMELESİ
Genç atletlere kucak açtıklarını, ancak çalışacak ve müsabaka yapacak tesislerinin olmadığını söyleyen eski atletler, ülkenin her yerinde yapılan yarı maraton yarışlarında Başkent’li atletlerin hep üvey evlat muamelesi gördüğünü söylerken, bu duruma isyan bayrağını açtı.
Arkadaşları adına konuşan Mehmet Yurdadön, Başkan Mansur Yavaş’ın bu dertlerine çare bulmasını isterken “Atatürk koşusu belirli zamanda yapılmalı, Büyük Ankara koşusu düzenlenirken, atletler için çok kapsamlı tesislerin süratli bir şekilde gerekir. Başkent Ankara, her spor branşında olduğu gibi atletlerimizde bir kenara bırakıldı. Bu sahipsizliğimize çare bulunmalı” diye haykırdı.

Editör: Ramazan Atabey