Spor

Ankaragücü'nde futbol yok, skor iyi...

Puanını 13’e çıkartan Başkent takımının teknik direktör Kenan Koçak bile ortaya konulan futboldan memnun olmadığını söylemekten çekinmedi

Abone Ol

Ligde sıkıntılı günler yaşayan Ankaragücü’nün daha büyük problemlerle boğuşan Malatyaspor’a karşı çıkardığı futbol beğenilmezken, sadece 3-0’lık galibiyet iyi karşılandı.
9’ncu hafta maçında sahası bozuk olduğu için Eryaman Stadında ev sahibi gibi oynayan Malatyaspor’a karşı alınan galibiyet Ankaragücü cephesinde mutluluk havası estirdi.
Alınan son galibiyetle Ankaragücü 13 puanla 9’ncu sıraya çıktı. Başkent takımı Cumartesi günü Eryaman Stadında Kocaelispor ile oynayacak.
KENAN KOÇAK NE DİYOR?
Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.
Malatyaspor’u 3-0 yendikleri maçta iyi futbol oynamadıklarını ifade eden Kenan Koçak, ”Çalışmamız gereken çok fazla konu var. Kamp döneminde bazı testler yaptık. Eksik oluğumuz konular var. Verileri pek memnun edici olmaya yerler vardı ama kamp iyi geçti. Meyvesini alacağız. 3-0 kazandık diye her şeyi tozpembe görecek değiliz. Oynanan futboldan memnunuz dersek yalan olur ama  önemli olan galip gelmekti.” dedi.
Kenan Koçak, “Bazı çalışanların görevden alınması Bizim bilgimiz dışında yönetim kararı. Bu yönetimle çalışmaktan zevk alıyorum. Benim için değerli kaliteli güvenilir insanlar. Gecelerini gündüze katıyorlar. Ankaragücü için var olan insanlar. 3-0 skora rağmen böyle istifa tepkisinin olmasına biz de üzülüyoruz. İnşallah, önümüzdeki günlerde birlik beraberliği sağlarız” diye konuştu.