Paris 2024 Paralimpik Oyunları Paris 2024 Paralimpik Oyunları

Düştüğü 1’nci Ligden Süper Lige çıkmayı hedef seçen Ankaragücü çalışmalarına Kayseri’de devam ediyor Başkent takımı, 850 metre yüksekliğindeki Kayseri Erciyes’teki Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.  
Bu arada Sportif Direktör Seyit İçgül, "Geçen seneye baktığımızda bu takımın çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum Kadro yapısı olarak fena bir kadro yoktu. İlk 10’a oynayacak kadro yapısı vardı. Futbolda böyle şeyler var. Önemli olan tekrardan bu kulübü bir an önce ayağa kaldırıp bir üst lige çıkarmak. Büyük ve özverili çalışıp, doğru transfer yapıp, doğru insanlarla, doğru karakterlerle bir Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
GİDECEKLER VAR
Süper Lig'de yer alan kadrolarını genel anlamda koruduklarını da sözlerine ekleyen Seyit İçgül, "Özellikle kulübümüze baktığınızda giden oyuncuların çoğu defansif açıdan 3-4 tane stoper arkadaşımız ayrılmış. Sözleşmesi biten futbolcular vardı. Ama şöyle baktığımızda genelde geçen sezonki kadromuzu muhafaza ettik. Ama tabii ki yabancı sınırı var. Şu anda 6 tane yabancı oynatma hakkımız oldu. Kulüplerin en büyük handikapı da bu oluyor. Çünkü, bir üst ligde 11-12-13 taneyken bir alt lige düşünce Allah korusun bu sorunla karşılaşıyoruz. O arkadaşlarla da görüştük. En azından 1-2 tanesini belki de 3 yabancı oyuncumuzla yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Yolumuzu ayırdıktan sonra belki ihtiyaç olursa 1-2 tane daha transfer yapmayı düşünüyoruz. Tolga ve Efkan arkadaşımız da kampımıza katıldı. 100'de 90’ını tamamladık diye düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
İLK HAZIRLIK MAÇI
Bu arada Ankaragücü bugün Kayserispor ile özel maç oynayacak. Ankaragücü taraftarlarınında izleyeceği karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Editör: Ramazan Atabey