Genel

Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Şanal Gazeteciler Cemiyeti'ndeydi

Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Şanal, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti'nin faaliyetlerinin yanı sıra Türk basınının dünü ve bugünü konuşuldu.

Abone Ol

Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Şanal Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Nazmi Bilgin, Başkan Vekili Savaş Kıratlı, Yönetim Kurulu Üyesi Güray Soysal, Seçici Kurul Üyesi Orhan Karadağ ve Basın Meclisi Üyesi Metiner Erdem’in bulunduğu görüşmede, Türk basınının dünü ve bugünü konuşuldu.

Şanal'a Cemiyet binasını ve 24 Saat Gazetesi'ni tanıtan Bilgin, "Kendi ayakları üzerinde duran bir kuruluşuz. 45 yıldır çıkan 24 Saat Gazetemizi çağa uydurarak internet gazetesi olarak yayınlamaya devam ediyoruz. Avrupa Birliği ile basın özgürlüğü için çeşitli projeler yürütüyoruz.

Basın Evi'nde bulunan stüdyomuzla, ekipmanımızla, eğitimlerimizle işsiz gazetecilere destek oluyoruz. Mobil Basın Evimiz ile felaket, savaş gibi olağanüstü durumlarda bölgedeki basın mensuplarına yardıma gidiyoruz. Deprem döneminde Adıyaman, Hatay gibi birçok şehre gittik. Bunun gibi kriz zamanlarında Mobil Basın Evi'yle gazetecilere jeneratör, kamera, internet, fotoğraf makinesi gibi ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi sağlmaya çalışıyoruz" dedi.

Medya ile yakın ilişkileri olduğunu ve her zaman desteklediklerini aktaran Şanal, "Basınla sürekli bir aradayız. İş dünyası olarak medya sektörünü her zaman destekliyoruz. İnternet furyası ile yıkılmaya yüz tutan basılı gazetelere destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.