AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı AVIS 2024 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayak yarışları yapıldı

KAĞAN KARACEHENNEM- Süper Ligde 34 puanla 14’ncü sırada bulunan Ankaragücü bugün Eryaman Stadında, durumu iyi olmayan Gaziantep FK. ile krşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak maça Ankaragücü taraftarları büyük ilgi gösteriyor.
Hafta boyunca çalıştıklarını söyleyen teknik direktör Emre Belözoğlu, sahaya galibiyeti almak için çıkacaklarını söylerken  “Vefakar Ankaragücü taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyoruz. Önümüzde 7 tane maç var, artık her takım için bunlar finallerin finali. Bu hafta karşılaşacağımız Gaziantep FK’da bu takımlardan biri. Kazanmak istiyoruz. Kendimizi rahat pozisyona getirmek açısından önemli bir maç. Elimizden geleni yapacağız. Rakibimizin de işi kolay değil. Bizi yine zorlu bir maç bekliyor. Ankaragücü camiasına bayram çıkışında yeni bir bayram yaşatacak bir sonuçla karşılaşmadan ayrılmak istiyoruz. Bunun için hafta boyunca hırslı çalıştık. Puanımızı artırıp, iddialı duruma gelmek isrtiyoruz” dedi.
BİLET FİYATLARI
Ankaragücü'nün  oynayacağı maçın biletleri şöyle açıklandı:
Batı Kapalı : 400 lira
Doğu - Maraton : 300 lira
Güney Kale Arkası : 200 lira
Kuzey Kale Arkası : 200 lira
Misafir : 260 lira

Editör: Ramazan Atabey