Haber Merkezi - EGO Genel Müdürlüğü, 2021 ve 2022 yıllarında Ankara'da toplu taşımalarda unutulan ve sahiplerine ulaşılamayan eşyaları açık artırma yöntemiyle vatandaşa satışa sundu. EGO Genel Müdürlüğü şeffaflık ilkesi doğrultusunda, yasal bekleme süresi dolan ve aralarında birçok teknolojik cihazın da yer aldığı eşyaların satışını halka açık olarak gerçekleştirildi. Alınan ürünler, makbuzlarıyla birlikte yeni sahiplerine verildi. Sahipleri 1 yıl içinde ortaya çıkmazsa satış listesine alınan ve halka açık satışa sunulan eşyalar arasında; boks eldiveninden motosiklet kaskına, televizyondan dizüstü bilgisayarına, cep telefonlarından gözlüğe kadar günlük yaşamda kullanılan birçok ürün bulunuyor.

B E H 2537

EGO Otobüs İşletme Daire Başkanlığı ve EGO Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen açık artırmada; Kayıp Eşya Servisi’nde yaklaşık 1 yıl muhafaza edilen ve sahibine ulaşılamayan cep telefonundan giysiye kadar 88 kalem ve 2 bin âdetin üzerinde eşya satışa çıkarıldı. Açık artırmada çekişmeli anlar da yaşandı.

B E H 2551

Mardin'de refüje çarpan otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi yaralandı Mardin'de refüje çarpan otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi yaralandı

EGO Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bülent Kılıç, “2021 ve 2022 yıllarına ait Ego Genel Müdürlüğü’nün toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları satışa sunuyoruz. Burada yaklaşık olarak 88 çeşit ürün ve 2 binin üzerinde de malzememiz var. 4721 Sayılı Kanunun 770. Maddesi gereği üzerinden 1 yıl geçen ürünleri satıyoruz. Elde edilen gelirler kuruma gelir olarak kaydediliyor. Geçen sene çok yoğundu bu sene çok çok yoğun. Açık artırma açılış fiyatını komisyonumuz belirliyor. Açık artırmayla satıldığı için ürün değerini açık artırmada buluyor.”

B E H 2522

Editör: Haber Merkezi