Haber Merkezi - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sinema Günü dolayısıyla Yönetmen ve Yapımcı Onur Tan’ın konuk edeceği “Sinemaya Dair” konulu söyleşiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Katar'da Georgetown Üniversitesi tarafından düzenlenen "Filistin" konulu uluslararası konferans başladı Katar'da Georgetown Üniversitesi tarafından düzenlenen "Filistin" konulu uluslararası konferans başladı

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde Büyükşehir Genç Akademi-Kafe Sıhhiye’de 14 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan söyleşide Onur Tan, Türk ve dünya sinemasına ışık tutacak bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşacak. "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Ben Bu Cihana Sığmazam" gibi idilerin yönetmeni olan Tan, set tecrübelerinden söyleşide bahsedecek.

TASARIM-1

 Sanatın ve sinemanın gücünü ve kültürel zenginliğini vurgulayacak olan bu özel günde gençlerin yönetmenle tanışması, ondan deneyimlerini dinlemesi ve sorular sormayı yakalayacak fırsatın oluşması katılımcılara benzersiz bir anı olacak.

Editör: Deniz Ali Tatar