Elazığ'da Akçakiraz Gençlik Merkezinde sanatsal eğitim alan öğrenciler yeteneklerini sergiledi Elazığ'da Akçakiraz Gençlik Merkezinde sanatsal eğitim alan öğrenciler yeteneklerini sergiledi

Image3-1Sürhan Altınkanat - Özel bir kanalda yayınlanmaya başlayacak olan “İnci taneleri” adlı dizi yayına girmeden, tanıtım filmleriyle gündemden düşmüyor. Sosyal medyada fragmanları ile gündem olan dizi çok izleneceğe benziyor. Yılmaz Erdoğan’ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği dizi film şimdiden çok ses getirdi. 
Yılmaz Erdoğan'ın, Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri'nin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. BKM yapım imzası taşıyan dizinin henüz yayın tarihi belirlenmedi, ona rağmen izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Oyuncu kadrosunda,Türk televizyon ve sinemasının önemli isimleri bulunuyor. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli oyuncular da İnci Taneleri'nin kadrosunda yer alıyor.
İnci Taneleri dizisi yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini konu ediniyor. Azem, geçmişte yaşadığı acı dolu olaylar ve taşıdığı büyük bir sırrın yüküyle mücadele ediyor. Cezaevinden özgürlüğüne kavuştuktan sonra, kaybettiği her şeyi bulma arayışına giren Azem'in hikayesi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacağa benziyor. İnci Taneleri dizisi, Azem'in kolyesinden kopan ve dağılan inci tanelerini tekrar bir araya getirme çabasını ekrana taşıyor. Umudun ve aşkın izini sürerken, Azem Yücedağ'ın yaşamış olduğu zorlu yolculuk seyircilere duygusal bir deneyim sunması bekleniyor.
Image2-1Sincanlı Erkal çaldı, Hazar Ergüçlü oynadı, Sosyal medyada 27 milyon izlendi…
Sincanlı Erkal olarak bilinen Ankaralı sanatçı Erkal Sonel ve oyuncu Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinin pavyon sahneleri fragmanı sosyal medyada üst sıralara yerleşti. Son yıllarda Ankara oyun havaları ve Ankaralı sanatçılar tüm radyo ve televizyonlarda yer almaya başladı. Sabah kuşağı, yılbaşı programları ve eğlence programlarının vazgeçilmezi oldu. Dizide pavyon sahnesinde Sincanlı Erkal adıyla ünlenen Erkal Sonel eğlence sektörüne yirmibeş yıl hizmet vermiş, evli, iki çocuk babası başarılı bir sanatçı. Dizi başlamadan pavyon sahnesi, kısa bir fragman ile dillere pelesenk oldu ise yayına girdikten sonra reyting rekorları kıracak gibi gözüküyor. Bu tarz film, dizi, program ve yayınlara daha fazla yer verildikçe, Ankaralı sanatçılarda hak ettikleri yere ve başarıya sahip olacaklar gibi gözüküyor.

Editör: Ramazan Atabey