Spor

Ancelotti'den Arda Güler'e 'Onun gibisini görmedim' övgüsü

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Osasuna takımını deplasmanda 4-2 yendi. Arda Güler ise 85. dakikada maça girerken, Carlo Ancelotti ise Güler hakkında açıklama yaptı. Ancelotti, Güler'in Granada maçında yarı sahadan çektiği ve direkten dönen şutuna 'Onun gibisini görmedim' diye övgü yaptı.

Abone Ol

Haber Merkezi - İspanya La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna takımına konuk oldu. Estadio El Sadar'da oynanan maçı Real Madrid, 4-2'lik skorla kazandı. Real Madrid'de golleri; 4. dakikada Vinicius Junior, 18'de Dani Carvajal, 61'de Brahim Diaz ve 64'te Vinicius Junior attı. Osasuna'da ise tek gol, 7. Ante Budimir'den geldi. Osasuna'da Iker Munoz, 90+1'de attığı golle maçın skorunu 4-2 olarak belirledi.

Real Madrid'de karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan milli futbolcu Arda Güler ise , 85. dakikada Vinicius Junior yerine oyuna dahil oldu. Maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda'nın büyük bir yetenek olduğunu belirtti. Ancelotti, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim" dedi.