Spor

Ancelotti, Arda Güler'i maçta neden oynatmadığını açıkladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 kazandıkları Braga maçında Arda Güler ve Serdar Saatçı'yı oynatmamamsı dikkat çekti. İspanyol basınında büyük tepki çeken durum sonrası Ancelotti, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Arda Güler'i neden oynatmadığını açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Real Madrid, kendi sahasında son olarak karşılaştığı Braga ile Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 skorla kazanç yakalamıştı. Ancak maçta Arda Güler ve Serdar Saatçı'nın yer almaması dikkat çekmişti. Konu hakkında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın toplantısında açıklama yaptı. Ancelotti, son iki maçtır maç kadrosuna almasına rağmen sahada kullanmayı tercih etmediği Arda Güler'in oynamak için tam olarak hazır olmadığını söyledi.

Braga maçının kadrosunda olmasına ve oldukça avantajlı bir skor yakalamalarına rağmen Arda'ya neden süre vermediğine ilişkin bir soruya cevap veren İtalyan teknik adam, "Onunla yakından ilgileniyoruz. İki önemli sakatlıktan çıktı ve yaklaşık 1 haftadır takımla birlikte tüm antrenmanlara katılıyor. Arda yüzde 100'e geldiğinde sahada süre alacaktır." açıklamasını yaptı. Ayrıca İspanyol basını, 61. dakikada 3-0'lık skor üstünlüğünü elde eden ve beş oyuncu değiştirme hakkını kullanmasına rağmen Arda Güler'e şans vermeyen Carlo Ancelotti'nin bu kararını eleştirdi.