Haber Merkezi - Hollywood'dan bir taciz haberi daha geldi. Amerikalı ünlü aktör ve rejissör Vincent Gallo'ya, "The Policeman" filminin oyuncu seçim sürecinde birkaç kadına uygunsuz sözler söylemekle suçlanma yapıldı. 62 yaşındaki aktörün, kadın oyuncu adaylarına, cinsel içerikli ve rahatsız edici sözler sarf ettiği iddia edildi. The Guardian'ın haberine göre, olay geçtiğimiz yılın Kasım ayında gerçekleşti.

Vincent Gallo

Ortaya çıkan bu iddiaların ardından, Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu tarafından soruşturma başlatıldı. Konu hakkında konuşan SAG-AFTRA temsilcisi ise, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

İsrail, Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: Hizbullah noktaları hedef alındı İsrail, Lübnan'a hava saldırısı düzenledi: Hizbullah noktaları hedef alındı

Jordan Gertner tarafından yazılıp yönetilen "The Policeman" filmi, James DeAngelo adındaki bir seri katili konu alıyor. Film çekimleri geçtiğimiz ay başladı. Yönetmenliğini yaptığı 2003 yapımı The Brown Bunny filmiyle tanınan Gallo, filmde James Franco ile başrolleri paylaşıyor.

Editör: Haber Merkezi