Haber Merkezi - Yaşadığı sağlık durumu ve ardından aldatıldığı iddialarıyle gündeme gelen Galler Prensi William ve eşi Prenses Kate Middleton, yaşananların ardından ilk defa görüntülendi. Ünlü çiftin çocuklarının katıldığı bir spor müsabakasını izledikleri iddia edilirken, ayrıca Prenses'in Windsor Farm Shop'u ziyaret ettiği de belirtildi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Pina'yı kabul etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Pina'yı kabul etti

Kate William

Çifti gördüğünü iddia eden bir kişi The Sun'a, "Etrafta dolaşan onca dedikodudan sonra onları orada görünce şaşkına döndüm. Kate, William'la alışverişe çıkmıştı ve hem mutlu hem de iyi görünüyordu" dedi. Görgü tanığı ayrıca çocuklarının yanlarında olmadığını söylerken, prensesin mağazada görülmesi gezebilecek kadar sağlıklı olduğunu gösterdiğini de ekledi. Bu iddiaya dair bir fotoğrafın olmamasının ise, Galler Prensesi'nin iyileşme sürecinde mahremiyet talebi üzerine çiftin hiçbir fotoğrafının çekilmemesini istemesi olduğuna dikkat çekildi.

Editör: Haber Merkezi