Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak Sanders, İsrail'e silah satışını durduracak tasarıyı sunacak

Haber Merkezi - 81. kez bu yıl düzenlenecek olan ve komedyen Jo Koy'un sunuculuğunu üstleneceği Altın Küre Ödülleri'nde özel bir ödül gelişmesi yaşandı. Törende ödül alanlara ve ödül sunanlara özel, 500'er bin dolar değerinde lüks hediye çantaları verilecek. Altın Küre ve lüks yaşam tarzı dergisi Robb Report, 7 Ocak'ta yapılacak törenin 83 kazananları ve sunucuları için lüks hediye çantaları vermek için güçlerini birleştirdi. Çantalarda, İrlanda'da iki gecelik konaklama ve hatta bir dövme salonunda seans dahil olmak üzere 35'in üzerinde lüks ürün ve deneyim yer alıyor.

Altin Kure (3)

Dergi, Altın Küre Vakfı'na da açıklanmayan bir meblağ bağışlamayı planladıklarını söyledi. Hediyeler ve deneyimler arasında egzotik yat kiralama davetiyeleri, özel jet kredileri, özel yapım spor ayakkabılar, üst düzey bir şefle özel pizza yapma dersleri de bulunuyor. Hediye çantasında ayrıca; Fransa'nın Burgonya bölgesinde iki gece geçirme, Yeni Zelanda'da her şey dahil konaklama, Güney Kaliforniya'da özel sörf dersleri de yer alacak.

Altin Kure (1)

Çantada ayrıca; toplam değeri 4 bin dolar olan bir dizi cilt bakım ürünü ve 69 bin dolar değerinde bir çift zümrüt küpe de yer alıyor. Ancak herkese bütün hediyeler verilmeyecek. Kazananlara ve sunum yapanlara, hediye listesinin ayrıntılarını veren kapsamlı bir rehber olan "The Ultimate Gift Book" sunulacak ve onlardan seçim yapmaları istenecek. Robb Report dergisi ayrıca, Altın Küre organizasyonuna fon sağlamak amacıyla belirli sayıda çantayı açık artırmayla satışa çıkarmayı planlıyor.

Editör: Deniz Ali Tatar