İsrail'e 12 ay süre: BM'den Filistin'in karar tasarısına onay İsrail'e 12 ay süre: BM'den Filistin'in karar tasarısına onay

Haber Merkezi - 1990 Dünya Kupası’nda Almanya'yı şampiyonluğa taşıyan ve Alman futbolunun efsanelerinden olan Andreas Brehme, 63 yaşında hayatını kaybetti. 63 yaşındaki Brehme'nin kalp krizi sonucunda yaşam savaşını kaybettiği belirtildi.

Bayern Münih'in X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada"Andreas Brehme'nin ani ölümü karşısında derin bir şok yaşadık. Yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte yas tutuyoruz. Andreas Brehme'yi bir dünya şampiyonu ve daha da önemlisi çok özel bir insan olarak her zaman kalbimizde tutacağız. O her zaman FC Bayern ailesinin bir parçası olacak. Huzur içinde yat sevgili Andi." ifadeleri yer aldı.

Andreas Brehme-1

Kaiserslautern Kulübünden yapılan açıklamada ise "Andreas Brehme'yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Toplam 10 yıl boyunca Kırmızı Şeytanların formasını giydi ve FCK ile Almanya şampiyonu ve kupa şampiyonu oldu. 1990 yılında attığı penaltıyla Alman Milli Takımı'na dünya kupası şampiyonluğu kazandırdı ve sonunda bir  efsanesi oldu." ifadesi yer aldı.

Editör: Haber Merkezi