Haber Merkezi - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin merkez binasının açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Koç, birkaç gün içinde bir programa katılarak çeşitli açıklamalar yapacağını bildirdi. 

"Şampiyonluk, iyilik, kötülük, adil rekabet gibi konularla ilgili bir programa çıkacağım" diyen Koç, "Orada beni iyi dinlemenizi diliyorum. Bugün sporun geldiği noktada her anlamda yerlerdeyiz. İster istemez bu girdabın içine giriyorsunuz. Sportif rekabet mi çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz iletişim savaşı mı yapıyoruz belli değil. Bu böyle gitmeyecek" diye belirtti. 

Öte yandan, yeni derneğin hayırlı olmasını temenni eden Koç, derneklerin Fenerbahçe için maddi ve manevi bir zenginlik olduğunu kaydetti. 

Ali Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Kurulmadan önce bile pek çok etkinliğe imza atmış bir dernek burası. Sponsorlukta da kulübün yanında oldunuz. Sizin sayenizde bize sponsor olan herkese teşekkür ediyorum. Desteklerinizin artarak devam etmesini, bu güzel mekanda sarı-lacivert başarılarla dolu anlara tanıklık etmenizi dilerim." 

Çorum'da çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı Çorum'da çıkan kavgada bir kişi silahla yaralandı

Editör: Haber Merkezi