Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, farklı ülkelerden maliye ve hazine bakanları, merkez bankası başkanları ve üst düzey finans kuruluşu yöneticileri ile akademisyenlerin katılmasının beklendiği konferans kapsamında Çin’e gidiyor.

Çin’in Hangzhou şehrinde 26-27-28 Mayıs tarihlerinde yapılacak toplantıda, uluslararası parasal ve finansal sistemin 80 yıllık tarihi değerlendirilecek.

Bununla birlikte, parti yetkililerinin ANKA Haber Ajansı'na verdiği bilgiye göre toplantıda, ''Geniş kitlelelerin refahını artırıcı daha kapsayıcı bir sistem için yapılması gerekenler'' ele alınacak.

Babacan’ın konuşmacı olarak katılacağı toplantıyı, Tsinghua Üniversitesi ve Reinventing Bretton Woods Committee ortaklığında düzenliyor.

BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Babacan, geçtiğimiz hafta da farklı ülkelerin başbakan ve bakanlarının da üye olduğu düşünce kuruluşu DIKTIO’nun davetlisi olarak Yunanistan’da dış poltika hakkında konuşmuştu.

Editör: Esin Özdemir