Antalya'da kanser tedavisi gören çocukların annelerinin ve hastaların el emeği ürünleri sergilendi Antalya'da kanser tedavisi gören çocukların annelerinin ve hastaların el emeği ürünleri sergilendi

Haber Merkezi -  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda partisinin il başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım törenine katıldı. Törende konuşan Akşener, "Hakaretlere ve iftiralara cevap verelim derken hikayemizi anlatmaktan geri durduğumuz için maalesef bizim nasıl bir siyasi parti olduğumuzu anlatamadık" dedi.

"Bundan sonra, kaderini Türkiye'nin kaderine bağlayanların hikayesini anlatacağız"

Parti olarak 6 yılı doldurduklarını, Türkiye'de bazı şeyleri başardıklarını, başaramadıkları şeylerin de olduğunu söyleyen Akşener, şu ifadeleri kullandı: 

 "Hakaretlere ve iftiralara cevap verelim derken hikayemizi anlatmaktan geri durduğumuz için maalesef bizim nasıl bir siyasi parti olduğumuzu anlatamadık. Bizim aklınıza gelecek her yerde teşkilatlarımız var. Kaderini Türkiye'nin kaderine bağlayan insanların hikayesini bundan sonra anlatacağız. Birinci önceliğimiz bunu anlatmak olacak. Seçmenimize ulaşıp bunları anlattığımız zaman Yavuz da Ahmet de seçilecek." 

"Türk milleti soykırımın yanında durmaz"

Ayrıca Akşener, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin, herhangi bir Türk'ün veya Türk milletine mensup kişinin, o mezalimin, soykırımın yanında durmasının mümkün olmadığına dikkat çekti. 

Türkiye'nin uluslararası sisteme ağırlık koyması gerektiğini ve garantör ülke olma konusunda en şanslı ülke olduğunu kaydeden Akşener, "Uluslararası sistemde Netanyahu'yu savaş suçlusu ilan ettirin ve o adamı İsrail'in başından İsraillilere defettirin. Bu mümkün. Filistin'dekilere de insani yardım yapın, insanları oradan dünyanın her yerine dağıtmayın. Yoksa orası elden gider" diye konuştu. 

Editör: Esin Özdemir