Haber Merkezi - AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da Cumhur İttifakı'nın Seyhan Belediye Başkan adayı Erdal Hatipoğlu'nun proje tanıtım toplantısına katılım sağladı. Toplatıda, adayların vaatlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, eyhan'ın Adana'nın çok özel bir yeri olduğunu vurguladı.

"Bu şehrimize baktığımızda insanımızı, insanımızın sevdalarını, beklentilerini, geleceğe dair hayallerini görüyoruz" diyen Çelik, hayalleri gerçekleştirmek için belediye başkan adayları olduğunu belirtti.

Öte yandan, Çelik, Cumhur İttifakı'nın Seyhan Belediye Başkan adayı Hatipoğlu'nun projeleriyle Seyhan için her şeyi düşündüğünü de dikkat çekti. 

Sözcü Çelik'in açıklamaları şöyle devam etti: 

"Eminim Seyhanlı hemşehrilerimiz de bunu iyi değerlendirecektir. Büyük bir heyecanla Erdal Bey'in başkan olmasını destekleyeceklerdir. Bu lansmanların her biri artık bizim mührümüz, vatandaşımıza verdiğimiz ahit, söz, başımızın üstünde taşıyacağımız imzamız. Biz bu imzayla çıkıyoruz. Şunu da size taahhüt ediyorum. Sonuna kadar bu projelerin hayata geçmesi için Fatih kardeşimizin ve Erdal kardeşimizin yanında olacağız. Hayırlı uğurlu olsun."

GÜNCELLEME 3 - Trabzon'da sağanak etkili oldu GÜNCELLEME 3 - Trabzon'da sağanak etkili oldu

Editör: Haber Merkezi