Politika

AK Partili meclis üyesi: Hitler'i rahmetle anıyorum

Samsun Atakum Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi Süleyman Sezen, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada Hitler'i "rahmetle andığını" söyledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - İsrail'in Gazze Şeridi'nde hastane saldırısı sonucu 473 kişi hayatını kaybetmişti. Samsun Atakum Belediyesinin AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen İsrail'in saldırısını kınamak için yaptığı açıklamada Adolf Hitler'i "rahmetle andığını" söyledi. Konuşmasında Sezen,  "Tarihte herkes ırkçı diye Hitler'e kızar. Ama Hitler'in bir sözü vardır. 'Öldürmediğim her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız" demiş bir insan ve doğru. Hitler'i bir kez daha rahmetle anıyorum. Dünya Yahudilerden temizlendikten sonra barışa ve huzura kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

Belediye meclisinde gerçekleştirdiği konuşmada Sezen şunları söyledi: "Tarihte herkes ırkçı diye Hitler'e kızar. Ama Hitler'in bir sözü vardır. 'Öldürmediğim her Yahudi için bana lanet okuyacaksınız" demiş bir insan ve doğru. Bugün dünyayı karıştıran Siyonist İsrail, her taşın, her kötülüğün altından çıkan insanlar için Hitler'i bir kez daha rahmetle anıyorum. Dünya Yahudilerden temizlendikten sonra barışa ve huzura kavuşacaktır."