Haber Merkezi - Üçüncü kez anne olan Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Brezilyalı ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima, yüzündeki değişimle gündeme gelmişti. Geçen ay "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" filminin prömiyerine katılan Lima'ya yüzündeki değişim hakkında birçok yorum yapılmıştı. 42 yaşındaki model hakkında estetik iddiaları da ortaya atılmıştı.

Un R Fzijrt U6Ti O Op T A Lti A

Tepkilerin ardından ünlü model bir açıklama yaptı. Estetik iddialarını yalanlayan Lima "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı. 42 yaşındaki model, Harper's Bazaar dergisine verdiği röportajda eleştiriler hakkında konuştu.

J U V K8Q5R U S F9 Q L T9 Tm9 U Q

Hizbullah: Cihaz saldırısında 4 mensubumuz öldü Hizbullah: Cihaz saldırısında 4 mensubumuz öldü

Lima "Fotoğraflar beni hiç rahatsız etmedi. Dürüst olmak gerekirse dışarı çıkmadan önce kendime baktım ve harika hissettim. Çocuklarımla birlikteydim ve bana bakıp 'Anne! Çok güzelsin' dediler" ifadelerini kullandı. Ancak fotoğrafları daha sonra gördüğünde şok olduğunu itiraf eden model "Kendimi görünce 'Bu ben değilim' dedim. Her şey garipti çünkü ben kendimi o şekilde görmüyorum" dedi.
değiştirmeyeceğim" dedi.

Editör: Deniz Ali Tatar