Genel

Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya'ya: Cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu

Acun Ilıcalı, "Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi -  Survivor Ekstra programına konuk olarak katılan Acun Ilıcalı, oyuncu Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star'a katılması hakkında açıklamalarda bulundu. 

Program başladıktan 1 ay sonra Karacakaya'nın kendisini aradığını belirten Ilıcalı, "Bana telefonda 'Abi ne düşünüyorsun?' diye sordu. Ben de 'Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz' dedim. O da 'Eğer isterseniz gelmek istiyorum' dedi, 'Tamam' dedim"  diye konuştu. 

Öte yandan, Karacakaya'nın sevdiği bir yarışmacı olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" cümlelerine yer verdi. 

Survivor All Star'da kim şampiyon olur?

Son olarak, programda yarışma hakkında değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, Survivor All Star şampiyonunun kim olacağına ilişkin soruya şu yanıtı verdi: 

"Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a yüzde 51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim."