Güncel

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde bulunan Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretlerinden ötürü Fenerbahçe'nin eski başkanı ve başkan Adayı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abone Ol

Fenerbahçe'de hafta sonu gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın tarafları arasında, ciddi tansiyon yüksekliği devam ediyor. Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan yapımcı ve Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı'nın, Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ilıcalı ayrıca Yıldırım'a, 10 milyon TL tazminat davası açtı.

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dominik'te FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. 'Yapma, senin için kötü olacak' dedim, uyardım. 'Ya ben yapmıyorum etmiyorum falan' dedi. Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın. Adnan Oktar konusuna girersem, sokağa çıkamaz. Adnan Hoca meselesinde onun için oturdum 3 bin 500 sayfa fezleke okudum. Suçlananların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."